Giriş Ekranı ve Ayarlar - Documentation
Select another country or region to see products specific to your location.
US

Room Reservation - Giriş Ekranı ve Ayarlar

Ayarlar

Genel Ayarlar

Çoklu Dil Desteği Özelliği: Web sitenizde birden fazla dil kullanmak istiyorsanız bu seçeneği işaretleyip altında çıkan dillerden istediklerinizi işaretleyebilirsiniz. Varsayılan dil kısmından web sitenizin hangi dile ayarlı olduğunu seçebilirsiniz.

Şubelere Göre Ayrım Kullan Özelliği: Rezervasyon Süreçleri menüsünde görünen süreçlerin ilgili şubelerin de görüntülenmesine yol açar.

Ödeme Şekli

Web sitesinde yapılmış olan rezervasyonlarınızda kullanılmak üzere ödeme şekillerini ekleyebilirsiniz.

Temel Bileşenler

İşaretlediğiniz uygulamalar üzerinden oda rezervasyon detayınıza kayıt ekleyebilirsiniz.

Bağlantı Ayarları

Oda rezervasyona kaydınız ile ilişkilendirme istediğiniz uygulamaları işaretleyebilirsiniz.

Parametreler

Yeni parametre ekleyerek belirli başlıklar altında kayıtlarınızı tutabilirsiniz. Parametreler eklenirken Parametre Adı, Anahtar Kelime, Sıra ve Veri Türü eklenmelidir. Veri türü eklerken tek satırlık bilgi tutulabileceği gibi işaret kutusu veya çoktan seçmeli olarak da eklenebilmektedir.

Yetkili Kullanıcılar

Uygulamaya erişim yetkisi bulunan kullanıcılar listelenir. Kullanıcılar için yetki ekleme/çıkarma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rezervasyon Süreçleri

Rezervasyon süreçlerinizi başladı, tamamlandı ve iptal edildi menülerinden takip edebilirsiniz. Açık olan rezervasyonlarınızın tümü başladı menüsünde bulunmaktadır.

Rezervasyonlarınızı ekleyebilmek için öncelikle Yeni Rezervasyon Süreci Ekle kısmından yeni sürecinizin başlığını ve bilgilerini girmelisiniz.

Oda Rezervasyonu

Rezervasyonlar

Aylardan tanımlamış olduğunuz aşama kayıtlarına göre açık rezervasyonlarınızı günlere, haftalara ve aylara göre görüntüleyebilirsiniz.

Yeni oda rezervasyonu eklerken rezervasyonu yapan kişi bilgilerini ve ekstra müşteri sayısı ile birlikte o müşterilerin bilgileri eklenmeli, odalar seçilmeli ve rezervasyon bilgilerine fiyat bilgisi girilmelidir.

Rezervasyonlarınıza temel bileşenlerden eklemek istediğinizi ekleyebilirsiniz.