Giriş Ekranı ve Ayarlar - توثيق
حدد دولة أو منطقة أخرى لمشاهدة المنتجات الخاصة بموقعك.
US

المنح الدراسية - Giriş Ekranı ve Ayarlar

Ayarlar

Genel Ayarlar

Aşama Özelliği: Burslarınız belirli aşamalardan geçiyorsa bu özelliği kullanabilirsiniz.
Özelliği açtığınızda Aşama Tanımları menüsüne gelerek dilediğiniz kadar aşama tanımı yapabilirsiniz. Yeni Aşama Ekle dedikten sonra aşamanın adını var ise açıklaması ve sıra numarası girilip kayıt işlemi yapılır. Kayıttan sonra Aşama Tanımı Düzenleme alanı gelecektir. Buradan aşamanın rengini ve kullanıcı yetkilerini ayarlayabilirsiniz.

Uygulamayı Firmalarına Göre Ayrıştır Özelliği: Bünyenizde birden fazla firma var ise Burslar uygulamasına girdiğiniz zaman hangisinden devam etmek istediğinizi seçmenizi sağlar. Özellik kullanılmayacaksa varsayılan olarak hangi firmanın geleceği seçilmelidir.

Kullanılabilecek Dönemler: Burslarınızı dağıtırken aylık, 3 aylık, 6 aylık veya yıllık olarak dağıtabilirsiniz. Bu değerlerden hangisini veya hangilerini kullanıyor iseniz ileride işlem yapabilmek adına işaretlemeniz gerekmektedir.

Bağışlar menüsündeki bağışlarınızın sırasını tarihi ve bağışçı bilgisine göre sıralayabilirsiniz.

Aktarılabilir Bağışlar: Bağışlar bünyenize geldiği zaman bağışlar uygulamasına düşmektedir. Bağışlar uygulamasında tanımlamış olduğunuz bağış tiplerinden burslar uygulamasına aktarmak istediklerinizi seçebilirsiniz.

Tanımlar

Burs detayında kullanılmak üzere bursiyer türleri, sponsor türleri, eğitim kurumu türleri, referans türleri evrak tipi, değerlendirme durumlarından dilediğinizi tanımlayabilirsiniz.

Ülke Tanımları

Kullanılacak olan ülke tanımlarınızı girerek burslarınıza tanımlayabilirsiniz.

Sezon Tanımları

Burslarınızın detayına işlenecek sezonlarınızı tanımlayabilirsiniz. Tanımlama işlemi yapılırken tarih aralığı seçilmelidir.

Parametreler

Bursiyer ve sponsorlarınızı eklemek istediğiniz ekstra bilgileri parametreleri yardımı ile ekleyebilirsiniz. Parametreler eklenirken Parametre Adı, Anahtar Kelime, Sıra ve Veri Türü eklenmelidir. Veri türü eklerken tek satırlık bilgi tutulabileceği gibi işaret kutusu veya çoktan seçmeli olarak da eklenebilmektedir.

Otomatik Numaralandırma

Otomatik numaralandırma kullanarak ön ek ve artacak sayı girilerek her yeni kayıtta otomatik olarak artırma işlemi sağlayabilirsiniz.

Temel Bileşenler

İşaretlediğiniz uygulamalar üzerinden bağış detayınıza kayıt ekleyebilirsiniz.

Yetkili Kullanıcılar

Uygulamaya erişim yetkisi bulunan kullanıcılar listelenir. Kullanıcılar için yetki ekleme/çıkarma işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.