Entranet Blog, işini büyütmek isteyen işletmeler için çeşitli kategorilerde içerikler sunar.
“ Öğrenmek pahalıdır ama cehalet çok daha pahalıdır. „ — H. CLAUSEN
İşinizi kurarken ve büyütürken ihtiyacınız olanlar
Entranet'i daha etkin kullanma taktikleri
İş hayatı ve insan kaynakları hakkında bilgiler
Popüler sektör haberleri ve gelişmeleri
Teknoloji, bilim haberleri ve trendleri
Muhasebe, finans yönetimi, vergilendirmeler
Kültür, sanat, sağlık haberleri ve ipuçları
Web projeleri ve internet kullanımı
Mobil uygulama kullanımı ve trend mobil uygulamalar
Müşteri ilişkilerini nasıl etkin yönetirsiniz?
Yazılım dünyası ve trendleri
Dijital pazarlama güncel haberleri ve trendleri
E-ticaret hakkında faydalı bilgiler
Proje yönetimi hakkında yazılar
İşletme sahiplerinin, potansiyel müşterilerini takip etmeleri, onları aktif müşterilere dönüştürmeleri, mevcut müşterileri de takip etmelerini sağlayan CRM (Customer Relations Management) yazılımları, müşteri bilgilerinizin tüm detaylarını tek bir sistemde toplamak ve bu detayları analiz ederek satış ve pazarlama faaliyetlerinin düzenlenmesi için geliştirilmiş programlardır.
Çalıştıkları kurumlara sunacağı yenilikçi ve taze fikirlerin yanı sıra, yüksek motivasyona sahip olduğunda çalışma azmi son derece yüksek yeni nesilleri şirketinizde nasıl tutacaksınız? İşte bizden birkaç öneri…
Sürdürülebilir bir yazı fontunun nasıl olacağını hiç düşündünüz mü? İşte Ryman Stationary adlı tasarım firması düşünmüş ve hayata geçirmiş.
Milyonlarca insan, çeşitli nedenlerle her gün Google aramayı kullanıyor. Eğitim için, iş için, eğlence için, kişisel gelişim için… Google arama ile istediğimiz bilgiye ulaşabiliyor olmamızın şaşkınlığı çok uzakta kaldı. Ama halen Google aramayı tam kapasite ile kullanmayan pek çok kişi olduğunu biliyoruz.
Önümüzde yılbaşı için uzun bir zaman var gibi görünse de erken başlamak her zaman daha iyidir. Bu sadece yılbaşı için değil, herhangi bir tatil sezonu, bayramlar, okulların açılışı gibi dönemler için de geçerlidir. Ancak gelin şu an yılbaşı için neler yapabileceğimize bir bakalım.
Her ay Instagram' daki 90 milyon hesap, ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için bir alışveriş gönderisine dokunuyor. Instagram Alışveriş özelliği de kişilere alışveriş yapmanın daha kolay bir yolunu sunarken, e-ticaret firmalarına da daha kolay satış deneyimi vaat ediyor.
Dernek ya da vakıf gibi kar amacı gütmeyen kuruluşlar için misyon özeldir: kuruma katılan insanlar yaşam kaynağıdır. Aynı tutkuyu paylaşır, aynı yolda yürürler. Bu yolda amaca ulaşmak için maddi veya manevi kaynakları ile katkıda bulunurlar. Peki bu noktada CRM yazılımı nerede devreye girer?
Doğru kişiye, doğru zamanda doğru içeriği gönderdiğiniz zaman doğru bir e-mail pazarlaması yapmış olursunuz. Binlerce kişiden oluşan tek bir listeye tek bir içeriği gönderdiğiniz takdirde de kampanyanızdan alacağınız geri dönüşlerin azalması çok muhtemeldir.
Başarılı ve etkili bir web sitesi oluşturmak için, tasarımın birçok yönünü göz önünde bulundurmalı ve her şeyden önce stratejik düşünmelisiniz.
Yeni bir CRM yazılımı kullanmaya başladığınızı düşünelim. İşletmeniz için bu çok iyi bir adım. Ancak önemli olan CRM yazılımının size sunduğu olanakları doğru kullanabilmek.
Ticaretin internet üzerine kayması üzerine internet üzerinden satış oranı önceki yıllara göre giderek artmaya başlamıştır. Çünkü yorulmadan alışveriş yapmak herkes için cazip gelmeye başlamıştır.
Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) yazılımı on yıllardır kullanılıyor. Satış, pazarlama, finans, muhasebe ve diğer pek çok gereksinim için hepsi bir arada bir çözüm haline gelen CRM yazılımları pek çok küçük, orta ve büyük ölçekli şirketin olmazsa olmazı haline geldi.
Kurumsal Kaynak Planlama anlamına gelen ERP yazılımları, bir işletmenin ihtiyaç duyduğu tüm envanter, sipariş yönetimi, muhasebe, insan kaynakları, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve diğer pek çok süreçler dahil olmak üzere tüm kurum içi iş faaliyetlerini ve verileri düzene sokan bir sistemdir.
GfK, Cereyan Medya iş birliği ile Türkiye’de kent temsili 15 ilde 15 yaş ve üzeri 2473 kişiyle görüşerek sosyal medya kullanımı ve sosyal medya fenomenlerinin etkisi ile ilgili değerlendirmeler alındı.
Globalleşen dünyada web sitenizi sadece Türkçe ve İngilizce ile sınırlandırmayın. Faaliyet gösterdiğiniz tüm ülkelerin dilinde içerik oluşturarak büyüme potansiyelinizi artırın.